OPTIMERAD SCHAKTNING®

Stagab i Staffanstorp AB säljer optimerad schaktning! Detta gör vi genom våra tre nedanstående kompetensområden.

  • 3D-maskinstyrning och mätteknik
    Med vår mångåriga teoretiska och praktiska kunskapsbank kan vi guida er i den optimerade metoden för ert projekt. Vi har byggt upp en unik metod för att optimera projekt med 3D-maskinstyrning samt att vi tar ett  helhetsansvar för metoden. Vi erbjuder mättjänster genom hela anläggningsprojektet med GNSS-utrustning, totalstation samt drönare.
  • Kompetens
    Vår viktigaste resurs i företaget är naturligtvis de välutbildade och erfarna maskinisterna. Lägger vi sedan till vår skickliga mekaniker som i vår verkstad kan förvandla allt av smide till Optimerad utrustning blir vi ett företag med oanade möjligheter för er som kund. Vår mätkonsult innehar lång teoretisk och praktisk erfarenhet av era anläggningsprojekts olika faser.
  • Teknik
    Genom att tidigt delta i era projekt kan vi erbjuda våra metoder och lösningar som vi lägger till grund för era optimerade tidsplaner och produktionskalkyler. Vi ett mycket stort kontaktnät inom hela entreprenadbranschen vilket gör att metodval, maskiner och tilläggsutrustningar aldrig är långt borta.

Vårt geografiska läge tillsammans med Optimerad Schaktning® och modern maskinpark blir det en stor trygghet för dig som kund.

Vi har under 15 års tid byggt upp en unik erfarenhet och kompetens gällande 3D-maskinstyrning. Större del av vår maskinpark är utrustade och förberedda för 3D-maskinstyrning, kompletta egna GPS-system och samtliga maskiner är uppkopplade mot molntjänst för att underlätta överföring av modeller, support och felsökning. Allt för att minimera eventuella stilleståndstider i ert projekt.

Vi tar ansvar för hela metoden Optimerad Schaktning®! Från era bygghandlingar till utfört arbete. Detta gör oss unika i branschen samtidigt som ni kan känna er trygga med att metoden utnyttjas till max.

Kontakta oss och ni får tillgång till Sydsveriges största utbud av metoder och mättekniker inom anläggningsbranschen.